Isskrapare, razzia, Daugava

Det var visst ett tag sedan jag skrev här. Skärpning!

Nu är verkligen hösten här. Igår fick jag skrapa bilen. På nått sätt kändes det ganska vuxet måste jag säga. Dessvärre hade jag igen isskrapare så pappas svenska dansband 2006 #8 fick bli min provosoriska isskrapare.
Ska nog köpa en riktig. En rosa kanske?

Snacka om att det gick i ett igår. Jag skulle rida, power-shoppa och jobba. Jag gick upp tidigt och åkte upp till hästen och red. Kom hem 11.30, ringde Josse sa att jag bara skulle göra mig i ordning. 12.05 stod jag utanför Josse. Vi åkte först in till Mjölby för att hämta upp Frida som hade ett pass på träningsstudion. Sen 120 in till Linköping. På avfarten till Linköping ser vi 5 polisbilar (!). Där hade de stoppat 3 el 4 bilar på en razzia. De letade igenom några killars bilar på knark. Vapen o hela kittet. Står nog om det i tidningen i morgon.
Vi hade en plan på vilka affärer vi skulle handla i. Lunch, shoppa o hem igen. Eller hem o hem. Till jobbet. Lina hade packat med sig jobbkläderna så jag hann precis i tid. Var ganska dött igår. Kom inte så mkt folk så jag städade mest. Självklart ska larmet passa på o krångla när jag ska stänga. Larmet går igång (yes) o jag får ringa securitas.
Kom till sist hem o dog framför soffan...

I går shoppade jag:

  • En höstjacka
  • Lars Winnerbäcks skiva, Daugava
  • 2 tröjor
  • ..nej, 3 förresten
  • och en klännig/tunika

Nu ska jag inte handla mer förrän London.


RSS 2.0