Jag är knäpp

Jo, det är jag faktsikt. Kanske inte någon nyhet men nu konstaterar jag det själv. De två senaste dagarna har jag, klantigt nog, druckit kaffe ganska sent på kvällen. Som i sin tur leder till att jag inte kan somna sen.
Eftersom jag jobbar denna helg så behöver jag  mina timmars sömn men istället har jag städat mitt rum fram till klockan 2 på natten (!) Borde söka för det, haha

Helgen har varit ganska lugn. Syster yster med barn och sambo är hemma. Igår träffade jag Ida en sväng. Hon hängde med upp till Dag Otto. Och jag tänker inte förtälja vad som råkade hända igår med en viss bil (igen, OCKSÅ när Ida är med) Ibland undrar man om de delar ut körkort i cornflakespaketen...

Julen var likaväl den lugn och skön. Firade med den stora, tjocka släkten i Tranås. Julklapparna bestod mest av delar till min servis. Jag undrar om de möjligtvis syftar på att jag borde lämna boet? Hm..

Nyår kommer eventuellt att firas i Uppsala. Som det ser ut just nu så följer jag med Sara och Johan hem. De tycker att det vore bra med ett miljöombyte. Kan inte annnat än att hålla med dem. Pappa går mig på nerverna här hemma!!

Nehäpp, nu har jag en liten tös som river ut alla mina lådor inne i mitt rum. Bland annat den lådan där masken ligger, så jag måste hindra henne från att hitta den!

Ha en underbar söndag!

Lussebak och knäckkokning...

...är det som styrs med här hemma denna söndag. Jag gör lussebullar som för närvarande är på jäsning medans mamma står och rullar köttbullar. När allt detta är avklarat blir det nog även lite knäck också, vi får se.
Jocke borde vara här nu. Han kommer ifrån Göteorg där han har hämtat lite saker i lägenheten och kan skvallrade även om att han hade julhandlat en del. Jag får panik, för jag har ingen aning om vad jag ska köpa till honom?! Jag ska ut i morgon med mams och paps. Kläder? Parfym? Nej, parfym är tråkigt....Tips nån?

För övrigt har dagen varit rätt lugn. Tog lite sovmorgon. Lite småtjafs med pappa men inget allvarligt.
Nu kommer Jocke hit snart. Vi ska kolla på mamma mia.

(detta inlägg försvann igår när jag skulle publicera, men jag slängde med det idag ist)

6 dagar kvar

Nu är det bara sex dagar kvar till julafton. Julkänslan är lika avlägsen som snön. Jag som tilloch med hade köpt julkalendern i år för att jag tänkte få till det där mysiga på mornarna. Jag har öppnat till lucka 7 och tittat sammanlagt 2 minuter på julkalendern. Den var under all kritik. Förra året var jättebra!

Nåväl. Igår var jag och handlade med min moster och morfar inne i Tranås. Jag blev glatt överraskad över hur många roliga affärer de har. Framförallt en affär som hette Mollys Hus, som hade inredning, kläder, ljus..Ja, allt möjligt! Temat var lantligt/romantiskt. Åhh, vad jag vill flytta hemifrån.
Morfar är så söt. Han har ju alzeimers så han säger en del roliga kommentarer ibland. Fika gjorde vi också. Dock ingen kaka för min del. Det var ämdå dags för mellis så jag tog en ostsmörgås och kaffe. Såg att moster blängde lite på mig när jag pillade bort osten och skrapade bort smör.

Som ni kanske inte vet så har jag och Jocke tagit ett litet uppehåll. Detta hände i söndags. Jag har varit lite frånstötande och har inte velat träffa honom för att det har varit väldigt jobbigt ett tag. Jag tror nog att det kan vara bra. För vi behöver laga oss själva lite först. Han har det väldigt tufft just nu då det i måndags var exakt ett år sedan hans syster tog livet av sig. Han har även tagit ett uppehåll i studierna. Men vi älskar fortfarande varandra otroligt mycket så jag ska kämpa för vår skull! Ikväll ska vi faktiskt gå på bio. Vi hade i alla fall tur med vädret, igen. Har ni sett den?

Nu står middagen på bordet. idag serveras det kåldolmar. Mums!

Hej, jag lever!

Okej..Den enda anledningen till att jag har tänkt börja blogga igen är för att jag blir TOKIG utan er! Jag vill ha en bättre kontakt och vara mer aktiv för att veta hur ni har det. Ni kaske också vill veta hur jag har det. Hoppas jag....

Nu har jag i alla fall tiden. Jag får i nuläget inte göra särskilt mycket. INTE rida, (inte ens vara i stallet), INTE jobba (är sjukskriven, men jobbar ändå) INTE julhandla (hur fasen ska jag göra, hej julstress!) INTE motionera (kanske ingen nyhet)
Är så förbanant trött på alla de saker som jag inte får göra, så då tänkte jag göra något som jag får göra. Och som jag inte gjort särskilt mycket av, nämligen blogga. Men nu såg jag i Malins blogg att det var inne att ha en bloggpaus, så jag gör lite tvärtom jag! Nya Blondinbella, it's me ;)

Ska inte bara låta down och bitter. Jag har en ny sysselsättning. Sticka! Just nu håller jag på med halsduk till kära syster. Är det någon som vill ha exempelvis ett par sockar så vet ni vem ni ska vända er till. Jag stickar så att pinnarna glöder!


RSS 2.0