Blött och jävligt

Jag är dyblöt! Har ridit i det här jävla pissvädret! Tyck synd om mig.
Petra är bara för go alltså. Hon fick något ryck i stallet o tog sopkvasten och började sjunga till "aldrig ska jag sluta älska dig" som kommer ifrån livet är en slager. Haha, vilken inlevelse. Kristin och jag höll på att pinka på oss.

Skönt att det var en slappdag i skolan idag. Lunch på Gusto med Jonna,Maria, Ella o Malin. Gott o trevligt. Dock åkte jag hem ganska tidigt då mami ändå var i stan på väg hem.

Alvin och store bror kom hem till oss och fikade. Alvin åkte i sin elbil och jag fick inte åka med :( Utan jag blev utbytt mot Ubbe (hans gosedjur isbjörn) Jag lärde honom ett nytt ord.
"Alvin, nu ska faster åka upp och rida på Dag Otto. Kan du säaga Dag Otto?"
"Ja"
"Säg Dag Otto då"
"Dotto!"
Han är världens sötaste unge.

Winnerbäck den 8 december. LÄNGTAR

Lina har tagit ett steg framåt i vuxenvärlden och skaffat sig internetbank. Börjar samla på mig många vuxenpoäng nu.

Alvin och Ubbe


Sovmorgon

Jag har kommit fram till att jag är en ganska lustig prick. Här har jag sovmorgon ända fram till klockan 12.05. Gissa vem som vaknar klockan 6.45? Jo, JAG såklart! Måste faan söka hjälp för det här. Vad ska jag göra nu i flera timmar? Plugga? Överambitiöst

Finally har jag fått internet till min dator! :) Pappa har installerat två stycken olika trådlösa närverk, men det har inte varit någon signal för att den inte når fram. Efter mycket tjat på papi drog han på sig sina arbetsbyxor o gick ut (i spöregnet) för att se om det blev bättre om man satte upp antennen ute på taket. Tänk er den här filmsekvensen:

" Nu är det bra! Nu är det dåligt...Nu är det bra! Nu är det dåligt..."

En halvtimme senare har Lina internet, dock med Signalstyrka: Väldigt låg

Annars idag? Hmm, jo Frida frågade om jag ville vara med på hennes dansklass på gymmet. Jag sa att jag får se. Kommer ju inte hem förrän vid kvart i fem och det börjar fem (i Mjölby). Tidsopitmist, javisst! It's my middle namne

I helgen SKA det bli en vit helg. Det sades det förra helgen också, men det gick ju inte så jättebra :/

Massor med pussar o kramar till stackars Malin som är sjuk. Hoppas du känner dig bättre idag! Tänker på dig :)

Ipren-my new friend

Hej o hå vilken kväll det var igår. Lina lyckades igen. Att köpa en drink i onödan vill säga.
Förfest hos Malin med lite sex and the city som uppvärmning. Sen åkte vi hem till mig för att hämta dricka. Köpte käk till Malin på donken för att sedan hämta käk till mig o Sara på pizzan. Hämtade upp Jonna på hemvägen o sen började vi! Har världens roligaste film på Jonna när hon härmar sig själv på fyllan.
Roligast var ändå Sara o David när vi hade kommit hem.

Sara:" David jag behöver en hink! Var  har ni hinkar?!"
David: "Inte faan vet jag, du får väl leta!"
Sara: "Men VAR ska jag leta?"
David: "Titta i köket!"
Sara: "Ni måste väl för faan ha en skurhink eller nått?"

Tio minuter senare..

Sara: "Lina, duger en ica påse?"

Nu måste jag sova, skriver mer i morgon!



Trött,shopping och läkerol

Idag var banne mig hela klasen trött. Slitna alla redan? Med tanke på hur mycket läxor o skit vi har så är det inte omöjligt.

Fick rapport om vår nollningsfest som jag tyvärr missade p.g.a. att jag skulle tävla dagen efter. Den hade minsann varit drag på! ;) En del ettor lite mer dragna än andra. Ser fram emot deras "bjuda tillbaka fest".
Tävlingen gick däremot riktigt bra. Otto blev klass 1 lovande hopphäst. Han är så fin! :D

Min helg bestod av jobb. Jobbade lördag och HELA söndagen. 10 timmar blev det. Jag var skapligt trött när jag kom hem. Förhoppningsvis blir plånboken glad iaf! På tal om plånboken så ska jag åka o shoppa i morgon. Har inte gjort det på jag vet inte hur länge... min garderob ska uppdateras, vilket jag ser fram emot. Bara mami och jag!

Idag har jag reflekterat på kronprinsessan Viktorias liv. När ska hon gifta sig egentligen? När ska hon skaffa unge? Jag menar, hon har ju passerat 30 strecket o hennes biologiska klocka borde ju ticka. Om man skulle tro på vad skvallerblaskerna skriver så skulle hon ju ha hunnit med att gifta sig o skilja sig 3 gånger. Kanske gör hon det i ren protest mot tidningarna? Kanske är hon lesbisk? Daniel kanske bara är en täckmantel? Usch, man blir helt skadad av att läsa tidningarna på jobbet. Var bara tvungen att få ut mina funderingar. Andra funderingar som går i mitt huvud just nu är mineralvatten. En sammanfattning kommer imorgon.

Mitt nya löfte till mig själv ska vara att sluta äta läkerol. Iaf inte ett helt packet på en dag..


6/9-07

Shit, vilken dag! Började 8 slutade 16. Hem, plugga, hästen, o sen hem igen, duscha käka, datorn. Sova lite med kanske innan klockan ringer kl 6. Fler timmar på dygnet önskas!

Tog skolfoto idag. Jag blev mindre bra. Men det var roligt att ta kompiskort med "the gang" som ska till London. Hela bunten är såå underbara! Jag o Maria har en intern tävling som kommer att avgöras på flygplatsen. Vem som är fulast på passet. -Maria, känn dig besegrad!:D

Sara var ju bara för roligt idag.
"Sara, har du en ny tröja?"
"Tack!"
Haha, den var jättefin men jag hann tyvärr inte säga det! :)

Nu ska jag gå o spana lite på nelly! See y'all

Anmäld och klar

Nu har jag precis anmält mig till Högskoleprovet. Det äger rum den 27 oktober. Vad har jag gett mig in på? Sitta en hel lördag o skriva ett prov. Får hoppas att det har någon nytta för framtiden.
Har även tittat på universitet. Hittade ett i Karlstad som verkar bra. Fastighetsmäklare, ett jobb för mig?

Sitter o tittar på House samtidigt som jag käkar popcorn samtidigt som jag skriver ett blogginlägg. Simultanförmågan på topp! Måste stolt påpeka att jag gör världens godaste popcorn! :D

Jag är riktigt less på att jag kanske inte hinner med vår nollningsfest..det är ju det som man har sett fram emot. Visst ska det bli kul att tävla på lördag med. Vill ju supa ner våra nollor! Lina ska träna upp dom så de häver som jag!

Nu är jag fruktansvärt shoppingsugen. Måste köpa kläder! Funderar på att vara lite sjuk på programdagen. Men om jag ska få plats med mer kläder måste jag: 1) Rensa ur min garderob
                                                                               2) Fixa ännu en garderob
                                                                               3) Göra om syrrans rum till en "walk in-closet!
Jag röstar på alternativ 3!! Men jag får köra övertalningsmetod linda sig runt pappas lillfinger

Nu ska jag hjälpa min kära mor med en sak..

Over and out
                                                                             

Strike me

Underbar (?) Sunday morning. Trött är jag. Ångest har jag. Panik har jag. Hmm, det var nog allt.

Har nu äntligen införskaffat mig en blogg efter påtryckingar ifrån Sara och Malin. Har ju fått höra att man inte är särskilt aktiv på msn:p. Msn är inte riktigt min grej..Blogg däremot känns alla redan mycket roligare!

Spelade bowling igår med släkten. Det gick skit! Jag vet att man inte ska skylla på klotet, men i det här fallet gör jag ett undantag. Jag hittade inget som passade så jag fick ta ett som hade för litet hål för min tumme. Skadade mig på köpet. Tänk dig Freddy Flinta fast multiplicera med tio!
På tal om multiplicera, så skulle jag ta tag i de sista uppgifterna som jag inte hann med o göra på lektionen. Är det någon om kan förklara hur jag räknar (a+b) upphöjt till 3. (Hittar inte knappen för att göra upphöjt)

O nu till det värsta. Hästen har skadat sig och jag vet inte vad han har gjort. Ska träna i morgon och tävla nästa helg. Varför? God doesn't like me..

ibland känns det som om jag inte hinner med mitt liv


Välkommen till min nya blogg!

Förväntar mig en förvånad min i morgon över min nyskapta blogg! :)

RSS 2.0