Sverige

Yes vi vann emot Serbien, härligt! Passande nog inför nationaldagen som är i morgon. Själv kommer jag fira den genom att fly landet, höhö ;) Undra vad jag gör i morgon vid den här tiden? Något som jag med all säkerhet inte kommer göra är att ligga i sängen och blogga i alla fall. Kanske att jag slänger in ett hej och uppdaterar om aktuell status, men bli inte alltför besvikna om jag inte hör av mig. Inga nyheter- goda nyheter, inte sant?
Tror ni att jag kommer lyckas somna ikväll då? Känner jag mig själv rätt så kommer jag vakna minst en gång under natten och tro att jag har försovit mig eller glömt packa ner pass och pengar.
Ha en skön vecka hemma i Sverige och hoppas att sommaren kommer tillbaka hit också!
Kalinichta! (god natt på grekiska)

Hej på kvällskvisten

Tänkte bara skriva en rad eller två innan det är dags att sova. Har inte gjort så värst mycket idag, vet inte varför jag inte har kikat in här. Får skylla på att min hjärna inte fungerar som den ska just nu. Det far omkring så många andra tankar inför resan. Förväntansfull, lycklig, pirrig och taggad kan sammanfatta humöret denna afton. Nu är det verkligen inte långt kvar till vi flyger iväg till varmare breddgrader!

Thassos, Ilio Mare

Jag är redo!

Igår var jag, Jenny och Sara på Gränby Centrum en sväng. Växlade pengar, inhandlade diverse nödvändigheter på apoteket och annat smått och gott. Sedan åkte vi hem till Sara där vi käkade, gjorde packlista, kollade tax free-katalogen, gjorde hemmagjord glass och spelade frågespel. Supermysigt! Jag är galet taggad inför resan. Har redan packat väskan. 2 gånger. Även det mesta som ska med till Gotland är framlagt. Rastlös? Resfeber? Jag? Nejdå, inte ett dugg. Känns så himla konstigt att inte ha några måsten över sig. Hur ska man fylla sin vardag? Uppsala börjar tömmas på studenter och till och med Flogsta börjar bli ett lugnt område.
Köpte mig ett par nya solbrillor igår. Snygga va? Thassos, here I come!

Sommarlov!

Jag vet att jag tjatar om det hela tiden men det tar ett tag för mig att fatta att det är sant! Skrev tentan i morse och det kändes väldigt bra. Hoppas det är ett gott tecken?! Nu när tentaångesten har lagt sig så kommer resfebern istället. Eller feber och feber, jag skulle mer kalla det panik över vad jag ska packa med mig. Måste ju packa både till Grekland och Gotland. Haha, två öar och båda börjar på G! Tvättat och städat lite här idag vilket var mer än välbehövligt. Dammråttor stora som höns, men nu är de väck!
Tyvärr så är inte vädret det roligaste.. fem grader och regn. Tur att jag är på så bra humör ändå annars hade detta blivit ett deppinlägg där jag hade gnällt om en gammal kärring. Nämnde jag förresten att jag har sommarlov?
Ha en trevlig fredagskväll!

RSS 2.0