ilska och frustration

Gårdagen var en hemsk dag. En sån dag som man bara vill radera, trycka på delete, glömma, kasta iväg. Det värsta av allt är nog egentligen min egen besvikelse och skam över att jag misslyckas och inte fixar allting felfritt när sjukdomen sätter sina välslipade klor i mig. Jag HATAR när jag blir överlistad och lurad av henne.
Jag vet att jag inte tjänar något på att grubbla och älta de dåliga stunderna, men jag kan inte komma ifrån det faktum att det lilla självfötreoende jag hade byggt upp får sig törn. Jag vet ju vad jag vill och att jag kan! Jag har ett mål som jag vill nå - att bli frisk och leva mitt liv! Dagens motivation och är inte på topp men det ska jag se till att ändra på.

En sak som bidrog lite till glädje nu på förmiddagen var ett godkänt tentaresultat. Det känns skönt att fylla på med lite positiv energi. Kanske gör detta att jag får en rejäl skjuts åt rätt håll igen:) Att få en liten bekräftelse på att jag kan.
Solen lyser med sin frånvaro, men det ser inte omöjligt ut att det kommer att spricka upp nu snart. Det skulle göra min dag komplett tror jag!


Kommentarer
Postat av: Katt

Ja.. Man blir så ledsen när man bara hittar fler och fler som sitter fast i skiten!



Vad pluggar du för något?

2010-04-07 @ 11:01:54
URL: http://catipat.blogspot.com
Postat av: Katt

Tack! Hon är inte min egna, men jag har henne nästan som min egen. Rider henne 4-5 dagar i veckan. :o) Ska du ta hit din?



Jag går UGSBR (http://www.bmc.uu.se/en/node124)

2010-04-07 @ 19:03:44
URL: http://catipat.blogspot.com
Postat av: Katt

Vad har du för häst? :o)



"Min" står på Stall Övernäs, Stabby-Malmsvägen precis bortanför Lurbo. Det är fullt där tyvärr, men jag vet att Kvarnstallet (http://www.vardsatra-musteri.com) har någon plats ledig. Det är ca 10 min skrittväg från Lurbo Ridklubb där det finns ridhus, dressyr- och hoppbana samt kanonfina ridvägar i Hågadalen. Själva stallet är rätt gammalt, men det är rätt billigt att stå där och folket är jättetrevliga! Jag rider ett russ som står där lite då och då.



Kram

2010-04-08 @ 09:09:57
URL: http://catipat.blogspot.com
Postat av: Josip

Stackare... :(

2010-04-08 @ 10:21:24
URL: http://dosomethin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0