Cravings!

Fick ett sådant sug efter rödbetor förut. Det var längesen nu jag fick en riktig "måste ha det nu annars dör jag- attack". Åtgärdade mitt begär genom att springa ner till Ica. (Fördelen med att bo nära , hehe)
Så nu är Lina nöjd. Tryckte i mig de röda betorna för glatta livet. Och samme tusan, tror ni inte att konserveringsmedlet stod bland de första ingredienserna på innehållsförteckningen? Jaja, där har vi en av bovarna i dramat kring åldersfrågan...


Kommentarer
Postat av: Cim

Haha men rödbetor är sjukt beroendeframkallande! Iofs gillar jag inte såna på burk, riktiga ska det vara! Köper det JÄMT när jag är ute, med chevre och honung och pinjenötter, ååååh! Synd att man ser ut som ett blodbad efteråt bara :)



Ja jag är jäkligt stolt över mig själv över att jag faktiskt vågat säga ifrån och ta ett beslut som faktiskt gynnar mig, och egentligen bara MIG. Därför jag inte vågar skriva ut det, för det är egentligen bara jag som är nöjd över det, hehe.



Ja Versacegrejerna är coola men kanske inte så användbara, jag har ju ändå på mig diverse märkliga grejer ibland och jag skulle knappt vilja ha en del grejer haha. Fast sen är jag kanske inte så mycket ute efter sexbomb-looken heller :)

Tack snälla!

Några helgplaner?

Kram!



2011-11-25 @ 10:26:41
URL: http://daysofcimo.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0