Sudoku

Jag måste bara få skryta här lite! Det var inte så längesen som jag äntligen fattade galoppen med sudoku. Jag förstod själva principen men inte det roliga med att sätta siffror i olika rutor. Nu är jag fast. Har avancerat från "lätta" till "medelsvåra". Huge!

Annars är dagen ganska oplanerad. Känner för att göra något kreativt, min högra hjärnhalva behöver stimuleras. Får se vad som hittas på.

Puss å Häj


Kommentarer
Postat av: Cim

Nej fy, så får man inte göra! Ljus - ja, Adventsljusstake - nej. Lite måtta måste det vara liksom! Häromdagen såg jag en massa människor ätandes lussekatter och igår fick vi pepparkakor på jobbet - neeeeeej liksom. Vad hände med kanelbullarna liksom? Halva grejen med julgodis är ju att man ska se fram emot det. Eller det kanske är ett ålderdomstecken hehe?



Jag har fortfarande inte hajat sodoku riktigt, eller jag kan lösa dem men jag blir helt yr i huvudet för jag försöker hålla alla sifferalternativ i minnet. Är nog inte riktigt så bright som jag skulle vilja, får briljera på korsord istället hehe :) Kramkram!

2011-11-14 @ 14:44:10
URL: http://daysofcimo.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0