Fullträff

Gårkvällen kan sammanfattas med två ord: Helt fantastisk! Den började med fördrink hemma hos mig - Rosa Pantern. Mamma kan intyga att jag är en jävel på att blanda drinkar, eller hur mami? Vi lyssnade på musik och längtade oss bort till vår stundande resa till Grekland i juni. Kan fortfarande inte fatta att allt bokat, betalt och klart. Sedan åkte vi i Thailand, eller ja nästan i alla fall -Koh Phangan, som är en thailändsk restaurang. Man får verkligen känslan av att vara utomlands på riktigt för de har inrett exakt som det är Thailand och med tillhörande åskoväder. Maten smakade ljuvligt och personalen var supertrevliga. Kan verkligen rekommendera detta ställe.
Efter det drog till en relativt nyöppnad krog vid stationen som heter just "Sationen" (fyndigt värre!). Där tog vi en drink och minglade lite. Satte oss vid ett bord med några herrar som var mycket pratglada. Dessvärre i lite för vällagrad årgång så vi bestämde oss för att dra vidare. En shot på Oasisa innan vi till slut landade på Värmlands nation. Skakade lite rumpa på dansgolvet innan klockan visade att det var dags att bege sig hemåt. Somnade som en klubbad säl och vaknade ganska tidigt utan att vara bakis. Hur ofta händer det?

Idag har jag pluggat och tagit en promenad i det härliga vädret. Inga direkta planer för kvällen mer än att kolla på melodifestivalen och chilla. Bjuder på några bilder från gårdagen:

      


Kommentarer
Postat av: Cim

Tack snälla du! Detsamma för dig, vad härligt det är att läsa dina ord, du är grym och en riktig kämpe! Stor kram!

2012-03-03 @ 21:51:45
URL: http://daysofcimo.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0