Tomhet

Varför ska det alltid göra så ont att säga hejdå? Saknaden blir alltid så stor och ensamheten känns mer påtaglig än någonsin. Mamma och pappa har åkt hem nu efter att vi har haft en underbar helg tillsammans. Vi har gått på stan, fikat, ätit på restaurang, kollat på melodifestivalen, druckit vin, pratat minnen (fick veta en hel del om mammans vilda ungdom) och varit ute i det härliga vårvädret. Men nu har jag ju en ny kompis att leka med - min nya fina dator! Åh, vad jag älskar den. Den kommer göra mitt liv så mycket enklare och smidigare.
Hade lite serious talk med min granne igår. Hon som inte tar ut sina sopor utan bara ställer dom utanför dörren. Märkligt nog knackade hon på min dörr igår kväll och frågade om jag hade en hårfön att låna ut. Efter lite vin i kroppen så tog jag mig mod till att säga både det ena och det andra. Vilket uppenbarligen hjälpte då soporna inte finns kvar idag.
I morgon drar en ny kurs igång igen. Ska bli spännande och jag ser fram emot den. Har kännts lite konstigt att inte ha varit tvungen att plugga nu i helgen. Tur att det blir ändring på det så man inte blir förslappad!
Ut i solen och njuuut hörrni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0